Game artikelen

Published on augustus 15th, 2013 | by Ruben

Platformen en puzzelen in The Gentleman

Een gentleman is iemand die zich als een beleefde heer gedraagt en oude dametjes helpt om een drukke straat over te steken. Je speelt in deze game een echte gentleman die heel andere bezigheden heeft dan deze behulpzame acties. In The Gentleman moet je een personage door een aantal steeds moeilijker wordende levels heen zien te worstelen. Deze levels zijn gevuld met allerlei obstakels en puzzels die je proberen tegen te houden om te voorkomen dat je de deur het volgende level haalt.

In The Gentleman maak je geen gebruik van wapens en draag je geen speciale uitrusting, Om de puzzels op zien te lossen draagt de Gentleman enkel een paraplu bij zich. Met deze bescherming tegen de regen heeft hij de mogelijkheid om even te kunnen zweven. Daarnaast heb je een knop om mee te springen en is er een knop om over de grond te rollen waardoor je projectielen kunt ontwijken. De besturing van deze adventure game is erg eenvoudig en voor iedereen gemakkelijk om onder de knie te krijgen.

Deze typische platform game bevat erg leuk bedachte puzzel elementen, naarmate je verder komt in de game worden de uitdagingen steeds moeilijker om te halen. Allerlei bekende elementen uit het genre van platform games passeren de revue in de maar liefst vijftig levels waar je jezelf doorheen moet zien te worstelen. Er zijn tevens enkele bossbattles te vinden die voor meer uitdaging zorgen. Door middel van een tijdsregistratie kun je in elk level een best time neerzetten. Zo kun je die van jezelf of die van je vrienden  verbeteren en dat is een extra uitdaging. In The Gentleman word je reactievermogen, timing en inzicht op de proef gesteld. Er zijn ontzettend veel obstakels die je moet overwinnen en gevaren die je moet trotseren in deze cross-over tussen een platform en puzzle game waardoor je jezelf uren zult kunnen vermaken.

Klik hier om The Gentleman zelf te spelen!

Tags: , , ,


Over de auteur:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑