Game artikelen

Published on september 15th, 2013 | by Ruben

Een verzameling van de leukste Lego spelletjes!

Bijna iedereen heeft vroeger in zijn kindertijd weleens met het meest populaire speelgoed ter wereld gespeeld. Het is voor kinderen van alle leeftijden nog altijd erg leuk om allerlei constructies in elkaar te zetten door middel van de beroemde Lego blokjes. Het constructie materiaal prikkelt de verbeeldingskracht van jong en oud. Op het internet zijn er ontzettend veel leuke Lego spelletjes te vinden, op de website Mijngame.nl zijn in de Lego categorie de gaafste gratis Lego games verzameld. Hier volgen een aantal voorbeelden van de spellen die er te spelen zijn.

In het spel Lego Expeditie is het doel om met drie mannetjes die gemaakt zijn van Lego de uitgang van een kasteel te vinden en het geheim van de Gouden Draak zien te onthullen. Onderweg moet je wapens zien te verzamelen om soldaten te verslaan. Je zult goed moeten samenwerken in Lego Expeditie, de gameplay is vergelijkbaar is met het spel Lost Vikings op de Super Nintendo. Door elkaar te helpen moet je proberen deuren zien te openen voor elkaar en andere obstakels zien te trotseren. Lego Expeditie is een zeer leuk avonturenspel in de stijl van het bekende constructie materiaal.

In Lego Racers kun je rondscheuren in snelle sportauto’s die gemaakt zijn van Lego blokken. Je neemt het op tegen een rivaal en moet als eerste over de finish zien te komen om te winnen. Het is belangrijk om goed te sturen want het parcours ligt bezaaid met obstakels. Als je hier tegenaan crasht dan verliest je auto Legoblokjes waardoor hij uit elkaar kan knallen. Onderweg zijn er gelukkig repairs op te pikken die een pleister plakken op de wond van je auto. Probeer je tegenstander in te halen door ze in een obstakel te beuken waardoor hij eerder zal crashen dan jij om als eerste over de finish te gaan.

Lego Galaxy City is een science fiction game in combinatie met een racing game en speelt zich af in het Lego universum. Met een ruimte schip dien je rond te racen in een futuristische wereld die gemaakt is van Lego. Pas op voor de gevaarlijke schepen die er rondvliegen want ook al kan je schip tegen een stootje, hij ligt zo aan diggelen. De vijandelijke schepen die rondvliegen hebben goud gestolen uit Galaxy City, aan jou is het om ze in te halen en neer te schieten om het gestolen goud terug te krijgen van de bandieten.

In het spel Lego Onderwater Schat dien je allerlei zeldzame schatten te verzamelen door middel van te varen in een onderzeeboot. In het water bevinden zich allerlei gevaarlijke wezens die je neer moet schieten. Als je ze uit elkaar hebt geschoten verschijnen er Lego blokjes die je kunt verzamelen. Wanneer deze niet snel genoeg verzameld worden dan smelten ze samen tot een nog groter monster dus pas op wat je doet. De onderzeeboot kan diepte maken om bij grotere schatten te komen maar pas op, als je dieper duikt zijn er ook gevaarlijkere wezens aanwezig die de kostbaarheden verdedigen. Daarnaast is er nog het spel The Lego Treasure Hunt waarin je op zeldzame schatten moet jagen met een Lego-mannetje in plaats van een onderzeeër.

Klik hier om nog meer leuke Lego spelletjes te spelen!

Tags: , , , ,


Over de auteur:Een reactie op: Een verzameling van de leukste Lego spelletjes!

  1. Saar schrijft:

    Leuke lego games:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑