Game artikelen

Published on augustus 3rd, 2013 | by Ruben

Monsters trainen in Min-Hero: Tower of Sages

Min-Hero: Tower of Sages is een RPG die geïnspireerd is op de populaire Pokémon games. Net zoals in de wereld van Pickachu kunnen er in Min-Hero monsters worden verzameld. Deze kun je trainen om vervolgens in te zetten tijdens een gevecht met een andere trainer die zijn eigen minions heeft. Het doel van het spel is om zes Sage Seals zien te verzamelen. Daarnaast moet je sterk genoeg zien te worden om de Grand Sage te verslaan in het laatste level de Tower of Sages genaamd.

Elk monster heeft zijn eigen unieke uiterlijk en vaardigheden. In de  broedplaats bestaat de mogelijkheid om een ei uit te broeden waar een nieuw wezen uit zal komen om je te assisteren in de strijd. Hiervoor zul je wel eerst de hoofdbaas elke verdieping moeten verslaan. Door gevechten te winnen ontvang je level ups waarmee je vaardigheden verbeterd kunnen worden. Naast het battlen is het ook zeer leuk om je pets te upgraden, telkens evolueren ze in sterkere versies van zichzelf.

Deze vermakelijke Pokémon kloon is makkelijk te besturen, met de cursortoetsen of de WASD toetsen van je keyboard beweeg je over het speelveld. Als je een battle begint kunnen er acties uitgevoerd worden door middel van de linker muisknop of de spatiebalk in te drukken. De actie beleef je door middel van een turn-based gameplay, dit betekent dat je om beurten een actie kiest die uitgevoerd wordt door een opgeroepen monster. De speler dient er rekening mee te houden tegen wat voor soort monsters hij vecht en wat de zwakheden zijn van de pet. Wanneer je al de monsters van het andere team weet te verslaan ben je de winnaar van het gevecht. In Min-Hero Tower of Sages ligt de nadruk op het vechten, er zit geen verhaallijn in en er zijn geen mogelijkheden om van het pad af te wijken. In het monsterdesign zit veel variatie verwerkt waardoor de game erg leuk is om te spelen.

Klik hier om je eigen monsters te trainen in Min-Hero: Tower of Sages!

Tags: , ,


Over de auteur:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑