Game artikelen the peacekeeper

Published on juli 25th, 2013 | by Robin

Verslavend schietspel: The Peacekeeper

In het spel The Peacekeeper ga je de strijd aan met een leger dat bestaat uit gevaarlijke soldaten die de aarde willen vernietigen. Jij speelt als de peacekeeper degene die de opdracht heeft gekregen om de vrede te bewaren op onze planeet. Om het leger dat de onrust komt verstoren tegen te houden heb je jezelf in een metalen harnas gehesen en een plasma kanon tot je beschikking. Vanuit een loopgraf dien je de basis te verdedigen tegen duizenden vijanden.

The Peacekeeper is een game waarin je vooral bezig zult zijn met het doden van vijanden om te voorkomen dat ze je basis overrompelen. De gameplay is dan ook vergelijkbaar met defense games uit hetzelfde genre. Door middel van je linkermuisknop in te houden vuurt je gun plasmakogels af op de positie van je cursor op het speelveld. Let er wel op dat je niet te fanatiek van start gaat want je gun kan overhit raken waardoor je tijdelijk minder effectief zult kunnen schieten. Naast je geweer heb je ook granaten tot je beschikking die meerdere vijanden tegelijkertijd kunnen uitschakelen.

Om vijandelijke kogels te ontwijken heb je de mogelijkheid om met de cursortoetsen naar boven of naar onderen te rollen naar een andere positie. Aan het einde van elk level bepaal je zelf welke upgrades je koopt voor het verdiende geld. Zo kies je met welke nieuwe upgrades je de steeds moeilijker wordende waves tegen wilt houden. Er wachten zelfs een aantal eindbazen op je die je het leven zuur proberen te maken. The Peacekeeper is een leuk spel met veel actie en goede gameplay. Er zit bloederig cartoon geweld in dat eerder grappig dan gruwelijk is door de lollige animaties en sound effects.

Speel dus The Peacekeeper en maak kanonnenvoer van je vijanden. Klik hier om de game te spelen op Mijngame.nl.

Tags: ,


Over de auteur:

SpelletjesFanaat!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑