Game artikelen

Published on oktober 11th, 2013 | by Ruben

Rondrennen met minions in Minion Rush

Er zijn al twee delen van de populaire animatiefilm Despicable Me uitgebracht. In het Nederlands is de titel beter bekend als Verschrikkelijke Ikke. De grappige wezens genaamd  ‘minions’ die in de films spelen hebben eigenlijk een bijrol maar ze zijn erg populair geworden door hun grappige verschijningen in beide animatiefilms. De minions van Gru zijn zelfs verkrijgbaar geweest als speelgoed bij een Happy Meal van MC Donalds. Deze poppetjes zijn te vergelijken met de geestige eekhoorn die een rol speelt in de Ice Age films, er is te zien hoe hij achter een eikel aanzit die hij telkens net niet te pakken weet te krijgen. De gele wezens uit Despicable Me zijn verzot op bananen in plaats van eikels. Ze doen er alles aan om zoveel mogelijk bananen te verzamelen. In het gratis spel Minion Rush is er een hoofdrol voor ze weggelegd.

Deze game valt in het genre van de zogenaamde runner game waarin het de bedoeling is om zo snel mogelijk je doel te bereiken door door het level heen te rennen. Ondertussen moet je allerlei obstakels en vijanden zien te overwinnen. Het klinkt als een eenvoudige opdracht om de top van de toren te bereiken in elk level, er zijn echter allerlei gevaren aanwezig die je het moeilijk proberen te maken. Zigzaggend ren je naar boven terwijl je ervoor zorgt dat je de obstakels en vijandelijke wezens ontwijkt. Je reactievermogen en het gevoel voor timing worden op de proef gesteld. De game introduceert een aantal nieuwe elementen in het runner game genre die zorgen voor een vermakelijk tijdverdrijf. Zorg dat je alle bananen weet te pakken voor een extra bonus.

De minion is op een eenvoudige wijze met het toetsenbord te besturen. Als je het pijltje naar boven indrukt spring je en met de spatiebalk voer je special moves uit. Door de leuke vormgeving van de omgevingen en de poppetjes zal iedere fan van de animatiefilm Verschrikkelijke Ikke plezier beleven aan Minion Rush. Dus vang die bananen met die hongerige en hebberige minions.

Klik hier om zelf gratis Minion Rush te spelen!

Speel op mijngame.nl nog meer leuke behendigheidsspellen!

Tags: , ,


Over de auteur:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑