Game artikelen

Published on augustus 6th, 2013 | by Ruben

Puzzels oplossen in Snail Bob 4 Space

Slakken zijn zeer slome wezens, dat komt doordat ze altijd het huis waarin ze wonen op hun rug dragen terwijl ze onderweg zijn. In dit vierde deel van Snail Bob heeft Bob wederom je hulp nodig. Zoals de titel al doet vermoeden speelt het verhaal zich af in de ruimte. Eindelijk mag Bob naar het heelal toe, hij koestert al zeer lang de droom om eens met een raket gelanceerd te worden naar de ruimte om daar de boel te verkennen. Het is de bedoeling om de slome slak door maar liefst tachtig levels heen zien te loodsen die vol zitten met puzzels en allerlei andere obstakels.

Snail Bob heeft weinig hersenen en is een beetje traag van begrip, hij marcheert vrolijk verder op dezelfde wijze zoals de Lemmings dat doen en is zich van geen kwaad bewust. Doordat hij het gevaar van sommige situaties niet inziet moet de speler hem helpen om niet de fout in te gaan. Door middel van een point-and-click gameplay leidt je Bob door de puzzels heen. Door een enkele klik van je muis haal je hendels over en druk je knoppen in waardoor mechanismes in werking zullen worden gezet om het pad voor de slak vrij te maken.

Een leuke extra aan de Space editie van Snail Bob is dat je een knop hebt waarmee je de zwaartekracht kunt manipuleren, hierdoor kan Bob op kop op het plafond lopen! Als extra doel zijn er in elk level een aantal verborgen sterren te verzamelen om bonus content vrij te spelen. Elk level bevat drie van deze speciale sterren, ze zitten vaak verborgen in de achtergrond maar ze kunnen ook verkregen worden door een puzzel succesvol op te lossen. Snail Bob heeft een goed ontworpen level design waarbij timing en planning zeer belangrijk zijn om het spel uit te spelen. Deel 4 van de serie bewijst dat je jezelf nog steeds uren met deze slak kunt vermaken.

Klik hier om Snail Bob 4 Space te spelen!

Klik hier om nog meer gratis spelletjes te spelen!

Tags: , , ,


Over de auteur:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑