Game artikelen

Published on september 14th, 2013 | by Ruben

De leukste voetbalspelletjes van het internet!

Voetballen is niet alleen een leuke sport om samen met je vrienden op het pleintje of op het voetbalveld te spelen, op het internet zijn er allerlei leuke voetbalspellen te vinden waarmee je jezelf uren zult kunnen vermaken. Op de website voetbalspelletjes.nl is er een grote verzameling van deze games te vinden. Ze zijn allemaal gratis te spelen dus als je geen tientallen euro’s wil uitgeven aan de nieuwste FIFA game dan ben bij voetbalspelletjes.nl aan het goede adres. Hier volgen enkele categorieën en spellen die er te vinden zijn op de voetbalspelletjes.nl.

Nederland staat er niet echt om bekend dat ze de beste club zijn op het gebied van penalty’s nemen. In spellen als Penalty en Penalty schieten kun je het tegendeel bewijzen in een gevecht tussen jezelf en de keeper. Ook zijn er niet alleen strafschoppen te oefenen, in het spelletje Vrije trappen kun je namelijk vrije trappen oefenen. Uiteraard is het doel van deze games om zoveel mogelijk zien te scoren door de keeper om de tuin te leiden en passeren.

Naast dat je strafschoppen en vrije trappen kunt oefenen zijn er op voetbalspelletjes.nl ook een aantal games aanwezig waarin je je balvaardigheid kunt trainen. Zo zijn er games die je uitdagen om de bal zoveel mogelijk keren achter elkaar hoog te houden. Wie het vaakst de bal kan hooghouden heeft gewonnen, het is natuurlijk leuk om je eigen record te proberen te verbeteren maar het is leuker om tegen je vriendjes te spelen en een krachtmeting te doen. In elke game bestaat er dan ook de optie om je hoogste scores te noteren zodat je een onderling wedstrijdje kunt doen tegen je vrienden. Speel hier het spel Voetbal Hooghouden!

Op voetbalspelletjes.nl zijn zeer veel grappige varianten op het populairste balspel van de wereld te vinden. Wat dacht je van Trekpop voetbal? (Ragdoll Goalkeeper in het Engels) In deze game speel je niet degene die de strafschop neemt maar dien je de keeper te besturen met je muis om de ballen tegen te houden die op het doel worden afgeschopt. De keeper beweegt als een echte trekpop door de grappig geprogrammeerde physics en zijn bewegingen zijn afhankelijk van de manier waarop je de muis beweegt.

Nog een gaaf alternatief op het voetbalspel is 4 x 4 voetbal. Als je de titel van deze game leest zul je misschien denken dat het gaat om een wedstrijdje tussen twee teams die ieder bestaan uit vier spelers. Een 4 x 4 is echter een type auto dat gebruik maakt van vierwielaandrijving. In dit spel nemen acht auto’s die onderverdeeld zijn in twee verschillende teams het tegen elkaar op in een voetbalwedstrijd. Probeer rond te scheuren en de bal in het doel  van je tegenstanders te krijgen om met de winst naar huis te gaan, wie de meeste punten scoort heeft gewonnen.

Dat zombies ook kunnen voetballen dat bewijst het spel Zombie Soccer. Door met een grappige groene zombie een schedel weg te schieten richting een goal die gemaakt is van botten probeer je zoveel mogelijk te scoren. Door middel van je muis te gebruiken bepaal je hoe hoog of hoeveel kracht je achter de trap zet. Soms zul je met effect moeten spelen of gebruik maken van de objecten in je omgeving om een goal zien te scoren.

Klik hier om nog meer leuke voetbalspelletjes te spelen!

Tags: , , ,


Over de auteur:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑