Game artikelen

Published on oktober 5th, 2013 | by Ruben

Cupcakes versieren in Papa’s Cupcakeria

Om de beste werknemer te worden van Papa’s Cupcakeria moet je proberen om zo goed mogelijk de taken die je krijgt uit zien te voeren in zijn restaurant. Papa verkoopt namelijk lekker zoete cupcakes in allerlei verschillende soorten en maten. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om te kiezen tussen allerlei smaken en versieringen om hun favoriete tussendoortje samen te stellen. De klanten die een bezoekje brengen aan de Cupcakeria hebben allemaal verschillende wensen, stuk voor stuk hebben ze er een idee van hoe hun perfecte cupcake eruit moet komen te zien.

Na de bestelling opgenomen te hebben ga je achter de schermen in de keuken aan de slag met de cupcakes. Het resultaat van de cupcake moet zoveel mogelijk lijken op de bestelling die de klant heeft opgegeven. In verschillende lagen wordt de cupcake opgebouwd. Als eerste moet er een fundering gestort worden in de vorm van een deeglaag. Zorg ervoor dat je de lege cup tot ongeveer op de helft vult zodat er nog ruimte overblijft voor de topping. Tijdens de tweede stap moeten de cakejes afgebakken worden in de oven, het is aan jou om ervoor te zorgen dat je ze op het perfecte moment eruit haalt. Na het bakken is je creatie klaar voor de decoratie. Als de versierfase is afgerond presenteer je de de cupcake aan de klant.

De klant beslist aan de hand van de netheid en compleetheid van de bestelling hoeveel fooi je krijgt. Het geldbedrag wat je kunt verdienen is afhankelijk van de kwaliteit van de cupcake, klanten van Papa’s Cupcakeria verwachten perfect afgebakken cakedeeg en een uitgekiende symmetrie van de versieringen op hun cupcake. Deze restaurant game is eenvoudig te besturen door enkel met de muis te klikken en slepen. Het is een ontspannen speelervaring omdat er geen tijdsdruk aanwezig is om de bestellingen te maken.

Speel hier zelf Papa’s Cupcakeria om te proberen de beste cupcakes in elkaar te zetten!

Tags: , , ,


Over de auteur:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑